fbpx

Bridge management gör hela skillnaden

Bridge management gör hela skillnaden

Det blåser Nearshore-vindar i Sverige. Många företag är intresserade av att samarbeta med duktiga IT-konsulter i de baltiska länderna, men trots de många fördelarna finns en oro i att sträcka sig utanför landsgränsen. Vår lösning på problemet kallas bridge management.

I takt med att tekniken blir snabbare, mer intuitiv och framförallt mer tillgänglig ökar behovet av IT-kompetens i landet. I den rådande bristen på medarbetare tvingas många bolag hitta andra alternativ till rekrytering såsom offshore-lösningar som många upplever i vissa avseenden vara betungande. Under senare tid har vindar från Baltikum svept in och bolagen börjar få upp ögonen för ett annat, mer nära alternativ.

Nearshore har många fördelar som bland annat innefattar ett förmånligare pris och närheten, inte bara geografiskt med en timmes resa från Stockholm utan även kulturellt. Vi har mycket gemensamt med våra grannar i de baltiska länderna, men för att bli ett reellt alternativ till de svenska konsultbolagen krävs mer.

Trots fördelarna som är beskrivna ovan besitter de svenska bolagen på invändningar som ofta bottnar i en känsla av otrygghet och brist på erfarenhet av att arbeta över landsgränserna. Kulturell och geografisk närhet är viktigt men det är våra bridge managers som gör hela skillnaden när det kommer till kundnöjdhet.

Våra avtal skrivs med ett svenskt aktiebolag och det finns alltid svenska medarbetare med i projekten, våra bridge managers. De är med hela vägen och ser till att överbrygga de skillnader som ändå existerar, och ser till att våra kunder i slutänden blir nöjda. Det är ett koncept som vi arbetat med under många år och som vi vet fungerar.

Vi är övertygade om att Nearshore med bridge management kan lösa kompetensbristen hos de flesta bolag i behov av IT-konsulter. Behöver du till exempel hjälp att bygga en applikation?

Kontakta oss här
2020-06-24T09:13:15+02:00 9 maj , 2017|
Snabbkontakt
close slider